Steinway & Sons D-274 Fortepijonas

Steinway & Sons D-274 Fortepijonas

ID: 3003521, Vendor kodas: RENT
Kaina: pasiteiraukite prekybos vadybininkų

Prekės prieinamumas

Pagal pageidavimą

Nėra

Aprašymas

Nurodyta kaina už pilną dieną. Į kainą neįeina pristatymas, draudimas ir derinimas.

 

Kaina už kelias dienas neatsižvelgiant į kitas sąlygas:

 

2 dienos — kaina x1,7

3 dienos— kaina x2

Savaitė — kaina x3

 

 

 

Jau daugiau nei 160 metų, žymiausi muzikantai visame pasaulyje vertina ir gerbia Steinway instrumentų skambesį ir kokybę . Steinway atlikėjai yra daugumos muzikos šakų atsovai, nuo klasikos ir džiazo iki miuziklo ir popso – visus šiuos atlikėjus vienija Steinway & Sons. Daugiau nei 98% koncertuojantys pianistai visame pasaulyje renkasi Steinway. Tačiau, nebūtina būti aukščiausios klasės muzikantu, kad džiaugtumetės Steinway kokybe ir namuose. Steinway yra visiems, kurie myli muziką ir vertina aukštą kokybę.

Steinway fortepijonai ir pianinai yra neįprasti, nes sekame įkūrėjo pėdomis ir įdėjomis nuo 1853 metų: “sukurti geriausią pianiną kokį tik įmanoma” – be kompromisų. Masinė produkcija mums svetima. Mašininę produkciją naudojame tik tada jei žinome, kad mašina atliks darbą geriau, kitais atvejais mes liekame prie tradicinio gaminimo, teikiame atidų dėmesį gaminant, bei naudojame geriausias medžiagas. Laikomės šių tradicijų ir nuostatų, kad neprarastumėme Steinway kokybės.Laikomės tradicijų tačiau tai nereiškia, kad neesame invatyvūs ir atviri naujovėms. Mūsų gaminami instrumentai nuolatos tobulėja – dėka Henry E. Steinway bei jo sūnų. Daugiau nei 125 užpatentuoti modeliai. Steinway & Sons šiuolakinio pianino gamintojai.

Nuo 1853 metų, Steinway pianinai kelia neapčiuopiamus  standartus skambesyje, jausme, grožyje, ir kokybėje. Pagaminti Steinway pianina užtrunka apie metus – pagaminti instrumentą plačiai vertinamą visame pasaulyje. Žinoma, Steinway lieka  9 iš 10 muzikantų pasirinkimu visame pasaulyje.

 

Dėmesio! Nurodytos prekės gali skirtis nuo tikrojo produkto. Kad užtikrintumėme kokybišką aptarnavimą, susisiekite su mūsų vadybininkais.

Peržiūrėtos

Steinway & Sons D-274 Fortepijonas

Kaina: pasiteiraukite prekybos vadybininkų

Firmos

RodeMARTIN GUITARSLINE6ProelKAWAI
69
firmų
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!