Essex EUP- 123E Pianinas (Juodas)

Essex EUP- 123E Pianinas (Juodas)

ID: 3002965, Vendor kodas: EUP-123E EHP
€ 9383.01

Prekės prieinamumas

Prieinamas

Aprašymas

Subalansuotas pianinas su kojomis. Šis pianinas yra nepakartojamai gražaus dizaino ir suteiks jūsų namams ar scenai nepakartojamą išvaizdą.

 

Techninės inovacijos bei detalės sukurtos Steinway & Sons bendradarbiaujant su baldų dizaineriu William Faber suteikė nepakartojamus pianinus ir fortepijonus prieinama kaina iš Steinway & Sons. Elegantiškas dizainas bei platus spalvų pasirinkimas tikrai suteiks jūsų namams naują išvaizdą.

 

Visi Essex instrumentai sujungia dizaino bei produkcijos naujoves iš Steinway & Sons eksperimentų. Dėka to, kad naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos kartu su didele darbo patirtimi, Essex instrumentai sukurti Steinway & Sons suteikia nepakartojamą džiaugsmą muzikai ,bei nesenkančią vertę.

 

 

Essex šerdis yra nevienodo pločio, tačiau plonėja link galo. Tai leidžia jai laisviau vibruoti ir suteikti gražesnį skambesį. Taip pat visi Boston turi padidintą karkasą nesvarbu koks būtų jų dydis. Tai dar viena Steinway & Sons inovacija padaryti taip , kad būtų įmanoma praplatinti karkaso galą. Palyginus su kitais tokio pat ilgio instrumentais jie turės kurkas mažesnę šerdį. Mechanizmuose nėra plastmasinių dalių, visos iš medžio. Tai suteikia stabilumo bei padidina jautrumą. Galų gale galima pasakyti jog Essex pianinai suteikia aukštos kokybės bei kainos santykį, kurio niekur kitur negausite.

 

Techninės sąvybės

Išmatavimai:

  • Height:123 cm
  • Plotis:151–152 cm
  • Svoris:268 kg
  • Gylis:67 cm
 
 

 

 

 

 

 

 

Dėmesio! Nurodytos prekės gali skirtis nuo tikrojo produkto. Kad užtikrintumėme kokybišką aptarnavimą, susisiekite su mūsų vadybininkais.

Peržiūrėtos

Firmos

VOXRightOnIbanezM-AudioORTEGA
69
firmų
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!