Boston  UP-118E Pianinas (Juodas)

Boston UP-118E Pianinas (Juodas)

ID: 3002946, Vendor kodas: UP-118E EHP
€ 15443.00

Prekės prieinamumas

Pagal pageidavimą

Nėra

Aprašymas

Šis Boston pianinas atrodo nepakartojamai už prieinamą kainą. Šis instrumentas yra puiki alternatyva žmonėms, kurie negali patalpinti fortepijono savo namuose.

 

Techninis aprašymas bei ypatybės


Visi Boston fortepijonai turi " duplex scaling" –  vienas iš garsiausių  Steinway & Sons išradimų, kuris suteikia subalansuotą ir ilgai išliekantį skambesį. Duplex sistema suteikia turtingą tonų bei skambesio įvairovę. Aukščiausios kokybės Sitka eglės mediena naudojama tik su tiksliu kamieno žiedų skaičiumi. Iš jos gaminama pianino šerdis, kad pasiekti maksimalų dinamiškumą, ši produkcija paremta 1936-tų patentu, Boston šerdis yra nevienodo pločio, tačiau plonėja link galo. Tai leidžia jai laisviau vibruoti ir suteikti gražesnį skambesį.


Taip pat visi Boston turi padidintą karkasą nesvarbu koks būtų jų dydis. Tai dar viena Steinway & Sons inovacija padaryti taip , kad būtų įmanoma praplatinti karkaso galą. Palyginus su kitais tokio pat ilgio instrumentais jie turės kurkas mažesnę šerdį. Pavyzdžiui Boston fortepijonas 178 cm turės garso šerdį, kurią paprastai turi tik 189 cm ilgio fortepijonai.

 

 

 

Techninis aprašymas

 

Išmatavimai:

  • Aukštis:118 cm
  • Plotis:151 cm
  • Svoris:255 kg
  • Gylis:60 cm
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Dėmesio! Nurodytos prekės gali skirtis nuo tikrojo produkto. Kad užtikrintumėme kokybišką aptarnavimą, susisiekite su mūsų vadybininkais.

Peržiūrėtos

Firmos

FocusriteMarshallKAWAIJBLDigiTech
69
firmų
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!