Steinway & Sons K-132 Pianinas (Juodas)

Steinway & Sons K-132 Pianinas (Juodas)

ID: 3002929, Vendor kodas: K-132 EHP
Kaina: pasiteiraukite prekybos vadybininkų

Prekės prieinamumas

Pagal pageidavimą

Nėra

Aprašymas

Steinway pianiną pagiminti trunka metus – viska atliekama neskubant ir kruopščiai. Prieš naudojant aukštos kokybės medieną, ji paliekama džiūti ir subręsti devejiems metams. Tik tada mediena yra paverčiama į karkasą. Karkasas pagamintas iš 20 sluoksnių klevo ir raudonmedžio, kuris yra suklijuojamas ir pagaminamas vienu metu. Dėka unikalaus Steinway & Sons sukurto klijavimo metodo, suklijuotas karkasas gali atlaikyti net iki  20 tonų. Aukščiausios kokybės Sitka eglės mediena naudojama tik su tiksliu kamieno žiedų skaičiumi. Iš jos gaminama pianino šerdis, kad pasiekti maksimalų dinamiškumą, ši produkcija paremta 1936-tų patentu. Pagal šį patentą šerdis plonėja link pianino galo. Ši forma suteikia daugiau laisvumo ir leidžia jai daugiau vibruoti kas suteikia skambesį išsiskiriantį iš visų kitų.

Steinway fortepijoną sudaro daugiau nei 12,000 atskirų detalių. Nėra dviejų vienodų steinway pianinų. Taip yra dėl to, kad dauguma darbo atliekama ne mašinų, bet ranka, paminėti savo darbuotojų ilgos metų patirties bei kruopštumo negalime, kadangi jie suteikia pianinams unikaliausius tembrus. Darbuotojas valandų valandas praleidžia prie pianino plaktuko kol išgaunamas skambesys bus Steinway. Šis gidas po mūsų gaminimo šaknis ir tradicijas parodo kodėl Steinway & Sons gyvuoja jau net 155 metus – bei yra pasaulio viršūnėje.

Nuo 1853 metų, Steinway pianinai kelia neapčiuopiamus  standartus skambesyje, jausme, grožyje, ir kokybėje. Pagaminti Steinway pianina užtrunka apie metus – pagaminti instrumentą plačiai vertinamą visame pasaulyje. Žinoma, Steinway lieka  9 iš 10 muzikantų pasirinkimu visame pasaulyje.

 

Dėmesio! Nurodytos prekės gali skirtis nuo tikrojo produkto. Kad užtikrintumėme kokybišką aptarnavimą, susisiekite su mūsų vadybininkais.

Peržiūrėtos

Steinway & Sons K-132 Pianinas (Juodas)

Kaina: pasiteiraukite prekybos vadybininkų

Firmos

TAYLORGenelecKURZWEILWELTMEISTERVandoren
69
firmų
Credit calculator logo
Product group:
Purchase amount:  EUR
Loan term:  month
Down payment :  %
Down payment : 0.00 EUR
Monthly payment: 0.00 EUR
Credit amount 0.00 EUR (incl. loan disbursement commission 0.00 of the rest of the purchase amount), interest rate 0.00, commission for monitoring the fulfillment of obligations 0.00, annual percentage rate (APR) 0.00, total amount to be paid 0.00 EUR.
The calculations made are informative!